Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Depunerea documentelor Online

După experiența plății online a taxelor și impozitelor și după funcționalizarea, în luna mai, a platformei eConfirmare.ro, prin care am venit în sprijinul cetățenilor reducând interacțiunea cu funcționarii noștri, a venit rândul lansării și implementării portalului eConfirmare.ro.
Toate solicitările și cererile dumneavoastră vor putea fi transmise, înregistrate și soluționate rapid, transparent, fără drumuri la primărie și fără ore petrecute la cozile formate în fața ghișeelor.
Iată cum funcționează noul portal pe care îl pot folosi, de acum, atât persoanele fizice, cât și firmele care își au sediul în Bragadiru:
  • Persoanele fizice și juridice își crează rapid câte un cont pe portal, în baza căruia pot depune online diverse solicitări. Primesc automat numărul și data înregistrării cererii. Modulul le este util și reprezentanților primăriei, deoarece permite configurarea în prealabil a tuturor tipurilor de solicitări, indiferent de compartiment/serviciu sau birou.
  • Odată înregistrată, solicitarea poate fi completată cu alte documente (de exemplu: copie a cărții de identitate, act de proprietate, cadastru, factură etc). ▪ Conținutul solicitărilor online este stocat în siguranță și sincronizat integral cu baza de date a Registraturii și managementul documentelor. Toate documentele depuse online vor fi sincronizate și vor intra pe fluxul intern al documentelor, împreună cu toate copiile scanate depuse. În acest fel, toate documentele depuse online pot fi vizualizate de funcționarii cărora le sunt adresate.
  • Mai mult, portalul îi atenționează pe funcționari atunci când cetățeanul sau reprezentantul societății care utilizează portalul a depus o solicitare nouă ori și-a actualizat datele personale (ex. adresa de domiciliu/sediu).
De asemenea, reprezentanții primăriei au posibilitatea să vă ceară, prin email, infomații sau documente suplimentare necesare soluționării cererilor dumneavoastră sau eliberării unor avize, dar și să stabilească un termen – limită pentru trasmiterea acestora. Așadar, comunicarea cu dumneavoastră va fi, de astăzi, mai simplă, mai rapidă, mai eficientă. Vă așteptăm ONLINE, pe www.econfirmare.ro !
Sari la conținut