Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Plata taxelor online

Primăria Comunei Tunari anunță cetățenii că s-a finalizat integrarea cu Sistemul Național de Plăți Electronice iar toate sumele datorate, amenzile, taxele şi impozitele, de la persoane fizice vor putea fi plătite şi online, prin intermediul platformei “ghiseul.ro”.

Măsura luată simplifică relația dintre cetățean și stat și este benefică pentru toți cei care, în era digitalizării, nu vor să mai consume timp la ghișee, ci să rezolve toate acestea de acasă, pe internet, la orice oră doresc, cu câteva click-uri. Portalul “ghișeul.ro” este operat de către Centrul Naţional pentru Managementul Societății Informaţionale, toate informațiile fiind transmise criptat și în deplină siguranță, iar platforma a fost dezvoltată de către Asociaţia de Plăţi Electronice din România (APERO), din care fac parte 34 de instituţii: 14 bănci, 2 organizaţii internaţionale de plată (Visa şi Mastercard), 6 furnizori de infrastructură şi outsourcing, 3 procesatori de card şi integratori de comerţ electronic, 2 companii telecom, 3 furnizori de aplicaţii, precum şi societatea de transfer de fonduri şi decontări Transfond.

Solicitare date de acces –  la sediul Primăriei  Comunei Tunari
Pentru activarea contului pe „ghișeul.ro”, doritorii se pot prezenta la primărie, de unde pot solitica date de acces (utilizator și parolă).

Documente necesare:
1) Cerere solicitare date acces (Descărcați sau  solicitați la ghiseul relații cu publicul)
2) Copie  act de identitate solicitant

Online pe site-ul ghiseul.ro, folosind cardul bancar
Puteti solicita date de acces folosind cardul bancar în următoarele condiții:

  • Titularul cardului trebuie să corespundă cu solicitantul datelor de acces
  • Cardul trebuie să fie înrolat în sistemul 3DSecure la una dintre următoarele bănci: Banca Comercială Română, Banca Raiffeisen, BRD – Groupe Société Générale, AlphaBank, CEC Bank, Banca Transilvania, ING Bank, Garanti Bank, Bancpost, Banca Românească, OTP Bank, Piraeus Bank, UniCredit Bank.

Solicitarea este gratuită – nu se va extrage nicio sumă din contul dvs.
Datele de acces pot fi solicitate online doar de către persoane fizice.

Sari la conținut